DAFTAR SEKARANG UTAMA NOTIS ADUAN TENDER HUBUNGI KAMI PEJABAT AGENSI KARIER LATIHAN INDUSTRINOTIS PRIVASI


Privasi anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi kami yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

Sekiranya anda memilih untuk melakukan transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi sekiranya perlu dengan agensi lain agar dapat melayani anda dengan cara yang paling cekap dan berkesan. Contohnya adalah dari segi menyelesaikan atau menangani aduan yang memerlukan pengalihan kepada agensi lain.

 

Maklumat yang Dikumpulkan

Tidak ada maklumat peribadi yang akan dikumpulkan semasa anda menggunakan laman web ini kecuali maklumat yang diberikan melalui e-mel.

 

Apa Yang Berlaku Apabila Saya Pautan ke Laman Lain?

Laman web ini mengandungi pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya berlaku untuk laman web kami dan anda harus sedar bahawa laman web lain yang dihubungkan oleh laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan kami sangat mengesyorkan agar anda membaca dan memahami pernyataan privasi setiap laman web.

 

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini berubah dengan cara apa pun, ia akan dikemas kini di halaman ini. Meninjau halaman ini secara berkala memastikan anda mendapat maklumat terkini mengenai maklumat yang dikumpulkan, bagaimana ia digunakan dan dalam keadaan apa, jika ada, ia akan dikongsi dengan pihak lain.
Ranhill SAJ Sdn Bhd (199901001818)
Jalan Garuda, Larkin,80350 Johor Bahru,
Johor Darul Takzim
Phone : (+60)7-225 5367/225 5368
Fax : (+60)7-223 5353
Talian Mesra : 1800 88 7474
Email : customer.care@ranhill.com.my